flyer Accolade 2017

Accolade vond in 2017 dat het tijd was om een opvallende flyer te laten ontwerpen die de aandacht trekt en die niet onmiddellijk in de papiermand belandt. Het resultaat was een flyer/postkaart met op de voorzijde een leuke afbeelding en meer informatie over ons bedrijf op de achterzijde.

“OMG! Love it!” Dat is de reactie die we van onze klanten willen krijgen, maar ook de reactie die we onze klanten van harte gunnen.

Zelf ijveren we voor een jong en aanspreekbaar imago. Accolade speelt kort op de bal en zet sterk in op een goede relatie met de klant én met zijn vertalers. Dat in combinatie met onze kwaliteitsvolle vertalingen en idiomatische teksten is de perfecte basis voor een duurzame samenwerking tussen alle partijen en ons gewenste wauw-effect!

Daarnaast weten ook onze klanten dat klanten die fan zijn van het bedrijf blijven terugkomen. Daarom is een stevige reputatie van uiterst belang. Accolade helpt mee om je imago in eer te houden door wervende en correcte teksten aan te leveren, want taalfouten op bijvoorbeeld je website zijn echte afknappers. Correct taalgebruik ziet er professioneel en betrouwbaar uit, wat voor potentiële klanten de drempel verlaagt om contact met jou op te nemen.

Waarom dan die opzichtige afbeelding op onze flyers? Omdat deze zo niet alleen beter in het oog springen, maar ook omdat de afbeelding nieuwsgierigheid opwekt. Bovendien is het de perfecte bladwijzer of versiering voor op de koelkast! En zo blijven we langer top of mind.

Heb jij ook een opvallende, leuke flyer van jouw bedrijf? Laat het ons weten! Of wil je graag een aantrekkelijke flyer door ons laten schrijven? Ook dat kan. Mail naar info@accolade.be of neem via deze weg contact met ons op.