Sterke copywriting is een must

Copywriting is het schrijven van duidelijke, wervende teksten waarbij de huisstijl en terminologie van uw bedrijf worden gerespecteerd. Accolade heeft enkele uitstekende copywriters in huis die correcte, overtuigende teksten weten neer te pennen.

Wij helpen u graag bij het schrijven van uw (papieren of digitale) brochures, mailings, uitnodigingen, flyers en nog veel meer. Wanneer het om websiteteksten gaat, houden wij ook rekening met zoektermen en SEO.

Tijdens een uitgebreide briefing gaan we dieper in op uw bedrijf, uw doelpubliek, uw USP en de precieze opdracht. Wie zal de tekst te zien krijgen en via welk medium? Wat moet de lezer zeker onthouden en wat is de call-to-action? Hoe duidelijker het antwoord op deze vragen, hoe sneller de opdracht kan worden voltooid. Op basis van deze briefing gaan onze copywriters aan de slag. Uiteraard is er ruimte voor dialoog en tijd om de teksten te herschrijven tot deze helemaal voldoen aan uw verwachtingen.

Wil je zelf graag meer tijd besteden aan je core business? Laat dat schrijven dan maar over aan Accolade. Neem contact met ons op voor meer informatie en wie weet wat onze creatieve pennen jou nog kunnen brengen!

 

Bekijk enkele van onze referenties:

 

Accolade
Language
Services

  • Idiomatische teksten door een native speaker
  • Grondige kwaliteitscontrole door tweede professionele vertaler/copywriter
  • Correcte en goed opgebouwde teksten voor een sterk imago
  • Transparante en duidelijke prijsbepaling
  • Ruimte voor overleg, vragen en antwoorden tijdens het vertaal- of schrijfproces