Sterke copywriting is een must

Copywriting, dat is duidelijke, wervende teksten schrijven waarbij de huisstijl en terminologie van uw bedrijf worden gerespecteerd. Accolade heeft enkele uitstekende (SEO-)copywriters in huis die correcte, overtuigende teksten weten neer te pennen.

Onze tekstschrijvers helpen u graag bij het schrijven van uw (papieren of digitale) brochures, mailings, uitnodigingen, flyers en nog veel meer. Wanneer het om websiteteksten of teksten voor sociale media gaat, houden wij ook rekening met zoektermen en SEO.

Tijdens een uitgebreide briefing gaan we dieper in op uw bedrijf, uw doelpubliek, uw USP en de precieze opdracht. Wie zal de tekst te zien krijgen en via welk medium? Wat moet de lezer zeker onthouden en wat is de call-to-action? Hoe duidelijker het antwoord op deze vragen, hoe sneller de opdracht kan worden voltooid. Op basis van deze briefing gaan onze (SEO-)copywriters aan de slag om uw teksten te schrijven. Uiteraard is er ruimte voor dialoog en tijd om de teksten te herschrijven tot deze helemaal voldoen aan uw verwachtingen.

Wil je zelf graag meer tijd besteden aan je core business? Laat dat schrijven dan maar over aan de tekstschrijvers van Accolade. Neem contact met ons op voor meer informatie en wie weet wat onze creatieve pennen jou nog kunnen brengen!

Bekijk enkele van onze referenties:

Accolade
Language
Services

  • Idiomatische teksten uit de pen van een native speaker
  • Een grondige kwaliteitscontrole door een tweede professionele vertaler/copywriter
  • Correcte en goed opgebouwde teksten voor een sterk imago
  • Een transparante en duidelijke prijsbepaling
  • Ruimte voor overleg, vragen en antwoorden tijdens het vertaal- of schrijfproces