Skip to main content

Aan de slag in een groeiend communicatiebureau in Harelbeke?

Accolade is een jong, snelgroeiend team dat vooruit wil. Daarvoor zijn wij op zoek naar straffe profielen die willen groeien binnen de wondere wereld van vertalingen, copywriting en online marketing. Waarom? Omdat we onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk begeleiden naar de zichtbaarheid die hun business nodig heeft én verdient.

Een enthousiast team dat vooruit wil

Ons team bestaat uit 10 mannen en vrouwen die dagelijks het verschil maken met hun enthousiasme. En neem dat gerust letterlijk: van een stille kantoorruimte loopt niemand warm, van een bedrukte sfeer nog minder. Wij zijn gedreven enthousiastelingen die met plezier de werkvloer betreden of van thuis uit werken. Dat is om het even.
Inspraak, samenwerking, zelfstandigheid en ontplooiing staan bij ons centraal. Er zijn enorm veel mogelijkheden binnen de boeiende communicatie-, website- en marketingsector, waardoor je kan groeien op je eigen ritme en lang plezier vindt in jouw uitdagend takenpakket.

Een zalige werkomgeving in een bruisend businesscenter

Mooi meegenomen: onze thuisbasis bevindt zich in het bruisende businesscenter Stede51 die ons voorziet van de nodige ontspanning na -en zelfs tijdens- de werkuren. Een gezellige barbecue, fijne drink of korte afterwork met de collega’s kan er dus zeker vanaf!

Zalige job en mooie verloning? Yes please!

Alles is bespreekbaar. Ga er gewoon voor, niet twijfelen. Ontdek hieronder onze openstaande vacatures.