Skip to main content

Wat is een freebie?

Een freebie is een weggevertje. Jij biedt je (potentiële) klanten relevante tips, een handige checklist of een e-book aan. In ruil daarvoor ontvang je de contactgegevens van de geïnteresseerden. Een win-winsituatie, dus! Door potentiële klanten te laten proeven van je kennis, toon je hen de meerwaarde van je onderneming.

Verzamel waardevolle contacten

Snel en makkelijk leads genereren, het is de droom van veel ondernemers. Door je lezers iets voor te schotelen waar zij met plezier hun gegevens voor willen achterlaten, sta je snel een stuk verder in je zoektocht naar nieuwe klanten.

Interesse om met een freebie aan de slag te gaan? Denk dan goed na waar je doelgroep écht wakker van ligt hoe je hun vragen kan beantwoorden. Enkel door daarop in te spelen, wek je hun interesse op. Zorg er daarnaast ook voor dat de tekst van je freebie vlot, toegankelijk en foutloos geschreven is. Wervende teksten helpen je om klanten over de streep te trekken. Onze copywriters kennen de kneepjes van het vak en kijken ernaar uit om je daarbij te helpen.

Klaar om je lijst met leads uit te breiden?

Wij ook! Heb je al een concept in gedachten om mee aan de slag te gaan? Of bel je ons even op om te brainstormen over de mogelijkheden? We denken graag met je mee.