SEO-copywriting

SEO-copywriting, iets voor jou?

Een prachtige website, maar weinig bezoekers? Sta je niet op de eerste plaats in zoekmachines? Dan zijn jouw websiteteksten misschien wel de boosdoener...

  • Weet je welke zoektermen je potentiële klanten ingeven in hun zoekmachine als ze op zoek zijn naar jouw dienst of product?
  • Heb je je teksten gebaseerd op deze zoektermen?
  • Zijn je paginatitels, metabeschrijving en slugs afgestemd op deze zoekwoorden?

Heb je drie keer 'nee' geantwoord? Of hoor je het donderen in Keulen? Daar moeten we iets aan doen!

Onze tekstschrijvers zijn naast gewone copywriting ook gespecialiseerd in SEO, en dus gespecialiseerde SEO-copywriters. Dat betekent dat we een zoekwoordanalyse voor jouw website kunnen uitvoeren en de resultaten daarvan als een kapstok voor de website zullen inzetten. Het resultaat? Wervende SEO-teksten die gevonden worden!

SEO-copywriting is meer dan het schrijven van websiteteksten alleen. De SEO-copywriters van Accolade kunnen je ook advies geven over de achterliggende structuur van jouw website, denk maar aan paginatitels, metabeschrijvingen en slugs (de woorden die na de ‘/’ komen in uw url, bijvoorbeeld www.accolade.be/seo-copywriting). Allemaal zaken die jou hogerop doen klimmen in zoekmachines!

Ook voor de copywriting van jouw landing pages kan je bij ons terecht. Wij denken mee over welke landing pages jouw website nog beter kunnen maken en hoe we op die manier meer mensen naar je website kunnen lokken.

Neem contact met ons op