Tekstcontrole

Je tekst laten controleren? Met veel plezier!

Uit een onderzoek van Taalunie is gebleken dat 9 op de 10 geen taal- en spelfouten wil zien op een website. Met andere woorden, 90% van jouw klanten zou er zwaar aan tillen mocht je een fout maken. Hieruit blijkt het belang van tekstcontrole of tekstcorrectie. Laat je proefdrukken en teksten verbeteren op fouten en verlies minder potentiële klanten.

Is het nu ‘zich overslapen’ of ‘zich verslapen’? Schrijf je ‘ervan op aankunnen’ ‘ervanop aan kunnen’ of ‘ervan op aan kunnen’? Iedereen twijfelt wel eens, behalve onze professionals. Zij controleren jouw teksten en leveren ze foutloos af.

Ook teksten van goede kwaliteit nemen wij graag onder de loep om ze nóg wervender en pittiger te maken. Daarbij zorgen we niet alleen voor perfect Nederlands, maar ook voor een samenhangende tekst die de schrijfstijl en terminologie van jouw bedrijf respecteert.

Wil je een proefdruk van jouw flyer, folder of uitnodiging laten nalezen door een taalprofessional? Stuur gerust het InDesign- of pdf-bestand naar ons door voordat je groen licht geeft aan de drukker. Wij zetten de laatste puntjes op de i.

Wij verbeteren zowel je Nederlandse teksten als teksten in een vreemde taal. Wanneer deze door een native speaker werden geschreven of vertaald, kunnen wij een woordprijs hanteren. Werden de teksten echter door een niet-moedertaalspreker opgesteld, dan zijn wij genoodzaakt een uurtarief voor tekstrevisie toe te passen. Om dit te vermijden, kan je je teksten ook meteen door ons laten vertalen. Zo ben je er zeker van dat je meteen een correcte tekst in handen krijgt aan een betaalbare prijs. 

Neem contact met ons op