Overslaan en naar de inhoud gaan

Brochure laten schrijven of ontwerpen

Stel: je krijg een brochure in je handen en meteen springen opvallende grafische elementen en catchy titels in het oog. Daarna beslis je om de brochure te lezen, toch? Valt de brochure niet op en lijkt die maar saai? Wees er dan maar zeker van dat die snel in de vuilnisbak belandt. Een brochure werkt het best als die beknopt en mooi vormgegeven is.

En o ja, print maakt zijn comeback. Omdat er vandaag enorm veel online content beschikbaar is, kan een tastbare bedrijfsbrochure, magazine of folder ervoor zorgen dat jij je écht onderscheidt van de concurrentie.

Creatie van een opvallende flyer

Een event in het vooruitzicht? Of misschien wil je (potentiële) klanten gewoon informeren over een bepaald thema? We schrijven en ontwerpen een opvallende flyer die meteen overtuigt en aanzet tot actie. Digitaal of print? Your call.

Het innerlijk is minstens even belangrijk als het uiterlijk

De vormgeving van een brochure of magazine is uiteraard het eerste wat opvalt. Maar als de inhoud niet goed zit, haakt jouw doelpubliek ook snel af. Wij houden rekening met zowel het tekstuele én het visuele, waardoor klanten graag een relatie met je merk of bedrijf aangaan.