Overslaan en naar de inhoud gaan

Mailing laten schrijven door een copywriter

E-mailmarketing is meetbaar én betaalbaar. Het is dan ook een van de meest gebruikte kanalen om direct contact met klanten te onderhouden. En toch haken lezers vaak af ... Werk je een e-mailingconcept uit? Speel dan je een concrete belofte duidelijk uit. Zo weet iedereen duidelijk wat ze van de mailings mogen verwachten. Klaar voor je gerichte inschrijvingen op je nieuwsbrief van mensen die écht interesse hebben in de informatie die je deelt?

E-mail werkt, maar wees concreet

Mailings kan je personaliseren, automatiseren en de resultaten kan je meten. Zo speel je perfect in op de verkoopfase waarin je klant zich bevindt. Het is een uitstekende manier om je klanten aan je merk te binden en hen te voeden met interessante tips, weetjes en informatie. Het allerbelangrijkste bij een mailingcampagne? Wees concreet. Ellenlange e-mails zal niemand lezen. Tussentitels, afbeeldingen, scanbare teksten en interne links tillen je mailings ongetwijfeld naar een hoger niveau.

Je verkoop boosten met een direct mailing? Let’s go!

Wil je graag een maandelijkse mailing uitsturen? Onze copywriters denken graag mee over wat je kan vertellen en hoe je die boodschap het best overbrengt.