Overslaan en naar de inhoud gaan

Opvallende SEO-teksten laten schrijven

Uiteraard wil je dat je online teksten goed scoren bij jouw doelpubliek. Daarbij is het belangrijk om in te spelen op wat je doelpubliek wil lezen. Met enkele tools gaan we op zoek naar de interesses van jouw doelpubliek. Daarna stellen we een plan van aanpak voor en gaan we aan de slag om Google en jouw bezoekers de content te geven die ze zoeken.

Het belang van een goede SEO-tekst

Opvallen tussen de concurrentie? Niet makkelijk! Iedereen die dezelfde diensten aanbiedt, wil namelijk hoog scoren in Google én veel verkoop genereren. Je hebt dus net dat tikkeltje extra nodig om top-of-mind te blijven bij jouw doelpubliek en potentiële klanten. Hoe dan? Met een uitstekende SEO-strategie én content  op maat van jouw doelgroep.

Veel moeilijke termen, maar wel belangrijk voor SEO

Geen idee wat een title tag, een meta description of een keyword is? Krijg je het al warm als je woorden als alt-tag, backlink, of url-optimalisatie hoort? Geen zorgen, we helpen je met plezier verder! We houden rekening met al deze termen bij het schrijven van onze SEO-teksten.

Wat is een zoekwoordanalyse?

Na een brainstorm over mogelijke zoekwoorden die jouw doelgroep ingeeft in zoekmachines, stellen wij interessante zoekwoorden en blogonderwerpen op via een interne tool. Vervolgens gaan we gericht aan de slag en verwerken we de zoekwoorden op de juiste plaats in je tekst. Zo voeden we Google met interessante informatie en scoort jouw site hoger in de zoekresultaten.

Klaar voor werkende SEO-teksten?

‘SEO-teksten laten schrijven’ ingegeven in de zoekmachine? Je hebt ons gevonden! Onze copywriters luisteren met plezier naar jouw briefing en werken een wervende, SEO-geoptimaliseerde tekst voor je uit.