Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je tekst nalezen door een professional

Een klepper van een tekst geschreven waar je erg trots op bent? Of een beknopte brochure die met weinig woorden veel impact moet maken? In beide gevallen hebt je ongetwijfeld goed nagedacht over je boodschap. Maar wie echt zeker wil zijn dat zijn of haar tekst helemaal goed zit, laat alles best nog eens nalezen door een professional.

Een objectieve blik van buitenaf kan écht het verschil maken.

Tekstcontrole: méér dan spelling

Een tekstrevisor checkt vanzelfsprekend of de spelling en de grammatica in je tekst al dan niet goed zitten. Maar er is meer. Een revisor gaat ook na of jouw boodschap helemaal duidelijk is. Een inhoudelijke check is essentieel: je zinnen mogen nog zo foutloos en wervend zijn, als de betekenis ervan niet duidelijk is, zal je je doelgroep niet bereiken.

Ten slotte bekijkt een tekstrevisor ook de structuur van je tekst. Door tekstblokken van plaats te veranderen, titels toe te voegen of door bijvoorbeeld aan te geven of de tekst nog wat inleiding mist, helpen we om je tekst tot in de puntjes af te werken.

Ready for some kick-ass revision?

Kleine boodschap, grote boodschap: maakt helemaal niets uit. Onze tekstrevisors gaan met plezier voor je aan de slag. Geef ons gerust een seintje.