Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze marketeer heeft een passie voor social media en adverteren

Klaar om jouw doelgroep over de streep te trekken?

Met een portie doordachte marketing lukt je dat. Van de tekstuele en grafische uitwerking van content tot de opmaak van advertenties en rapportering. Social media kent geen geheimen voor onze marketeer, maar ook andere formats zijn dagelijkse kost. Al een plan in je hoofd of helemaal clueless? We denken strategisch mee hoe we jouw marketing het best aanpakken.

Onze marketeer gaat graag aan de slag met …

Contentmarketing, imago, doelgroep, ROI … Help!

Er bestaan oneindig veel moeilijke marketingtermen. Maar eigenlijk is het simpel: met marketing zorg je dat jouw merk of bedrijf gezien én onthouden wordt. Klaar voor een stroom aan positieve reacties?

Marketing à la carte

Suggestie van de chef: een goed evenwicht tussen wat je zelf doet en wat je uit handen geeft op een bedje van slimme strategie. Een vleugje creatieve social mediaposts, aangelengd met kwalitatief beeldmateriaal en een dessert van rapportering? Marketing à la carte dus, waarbij we graag suggesties van de chef geven en meedenken over je volgende hap … euh, stap.

Blog

Je hebt een prachtige website met relevante, up-to-date informatie, maar die trekt erg weinig bezoekers aan ... En minder bezoekers, dat betekent ook minder klanten. Minder klanten leiden dan weer tot een lagere verkoop. Beeld je eens in wat het potentieel van jouw diensten of producten zou zijn als je dubbel zoveel bezoekers op je website of in je winkel zou kunnen verwelkomen. In deze blog geven we enkele tips mee om je online bereik te vergroten. Op naar meer klanten!
Een kwaliteitsvolle website laat een goede eerste indruk na bij je doelpubliek. En je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken …
De nieuwste Digimetercijfers zijn er! Wij vatten de belangrijkste resultaten uit het rapport van Imec over media en technologie voor je samen.