Overslaan en naar de inhoud gaan

Adverteren op Google, Facebook, Instagram of LinkedIn?

Op zoek naar merkbekendheid, meer verkeer naar jouw website, een grotere betrokkenheid bij een bericht of gewoon veel reacties? Wil je conversies tracken op jouw website? Samen bepalen we de doelgroep die je wil bereiken en de doelen die je wil behalen. Wij geven advies op maat, schrijven de advertentie uit en stellen alles correct voor je in. 


Benieuwd of jouw advertenties echt effect hebben? Dan is de installatie van de Google Tag, Facebook Pixel of LinkedIn Tag een goed idee! Door dat stukje code te verwerken in de back-end van je website, kan je je online advertentie naar een hoger niveau tillen. Op Google en Facebook kan je dan zelf kliks traceren aan de hand van events en gebeurtenissenbeheer. De tags en pixels installeren doen we (nog) niet, maar met gebeurtenissenbeheer of meer info kunnen we je wel helpen!


Welk kanaal je ook verkiest, we zijn op de hoogte van de laatste nieuwigheden. 

Beeldmateriaal voor je online advertentie

De vormgeving van je online advertentie is belangrijker dan je zou denken. Onder het motto ‘het oog wil ook wat’, zorgen we in samenspraak met jou voor beelden die spreken. Foto’s of een grafisch ontwerp? Onze online marketeer is pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Slim online adverteren

Ondrnmr zkt btre advrtntiemglkhdn. Klaar voor advertenties die werken? Kunnen we je helpen met Facebook Pixel om je campagne te volgen? Wil je weten wie waar klikt op je website, maar heb je geen idee hoe je met Google Tag Manager aan de slag gaat? Geef ons een seintje en we gaan ervoor.