Overslaan en naar de inhoud gaan

Zet in op online zichtbaarheid

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter … Sociale mediakanalen vallen tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook voor ondernemingen zijn ze een belangrijke manier om informatie te verspreiden, klanten aan te trekken en relaties te onderhouden. Maar wat werkt op welk kanaal?

Social media heeft voor ons geen geheimen meer, en binnenkort voor jou dus ook niet …

Van content calendars tot slim adverteren

Bedrijfspagina’s

Voor je kan posten of adverteren is het belangrijk dat je weet op welke kanalen je het best inzet. We staan je bij met advies en stellen daarna je pagina’s op punt. Bedrijfspagina op Facebook, LinkedIn of Instagram? Tuurlijk!

Benieuwd hoe het met jouw social media gesteld is? We voeren graag een gratis check voor je uit.

Content calendar

Posten op sociale media is een uitstekende manier om waardevolle content te verspreiden en je doelpubliek een blik achter de schermen van je onderneming te gunnen. Zo’n post schrijven lijkt vaak makkelijker dan het is. We zitten tweemaandelijks met je samen om te beslissen waarover we zullen posten op welke kanalen. We stellen de posts voor je op en plannen alles voor je in. Zo hoef jij je daar alvast geen zorgen over te maken.

Adverteren

Wil je actiever klanten over de streep trekken met de content die je publiceert? Dan stellen we een doelgerichte advertentie voor je in op de gewenste kanalen.

Klaar voor strategische content?

Elke onderneming is anders. We luisteren graag naar jouw doelen om je zo een gericht plan voor social media voor te schotelen.