Overslaan en naar de inhoud gaan
SR

Studio Roger: een nieuw hoofdstuk

Communicatiebureau Accolade werd in 1991 oorspronkelijk opgericht als vertaalbureau pur sang. Sindsdien zijn wij verder gegroeid tot een volwaardige partner voor bedrijven voor copywriting en online marketing. We bouwden de voorbije jaren heel wat expertise op in ons domein, maar merkten de nood van onze klanten aan strak webdevelopment en uniek webdesign. Wanneer zaakvoerder Maarten Debie in contact kwam met Ruth Ameel, big chief van webbureau Creathing, volgde al snel een geniaal idee.

Maarten: “Wanneer een gedeelde passie voor digitale en strategische communicatie een veelbesproken topic wordt, dan weet je dat je moet springen.”

En zo geschiedde. Met studio Roger bundelen Communicatiebureau Accolade en CreaThing hun jarenlange expertise tot een full-service communicatiebureau. Met vlijmscherpe copy, doordachte marketing, websites, webapplicaties en animaties op maat, willen wij jouw online omgeving visueler, beter én efficiënter maken.

Maarten: “Voor onze klanten zullen er eigenlijk geen merkbare veranderingen zijn, behalve dan dat onze diensten nog uitgebreider, nog beter en nog impactvoller zullen zijn. Het is een volgend hoofdstuk in ons avontuur”.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar maarten.debie@accolade.be.
Wij kunnen alvast niet wachten om jullie ambitieuze projecten onder handen te nemen!

De Rogers.