Word magic happens here

Liefde voor het vak sinds 1991

Accolade werd in 1991 opgericht en in 2017 overgenomen door gedreven ondernemer Maarten Debie. Van een vertaalbureau pur sang evolueerden we naar een team van communicatiespecialisten. Naast vertalingen verdiepten we ons in copywriting en online marketing, zodat we jouw teksten nog meer impact kunnen geven.

Sterke teksten, sterk imago

Elke tekst is een investering en moet opbrengen. Daarmee bedoelen we niet alleen per se meer omzet, maar ook meer naambekendheid of klantenbinding kan een doel op zich zijn. Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg dus dat je meteen scoort en top of mind blijft. Team Accolade helpt je bepalen hoe jij jouw ideale klant het best kunt benaderen en bereiken. Samen werken we je (meertalige) communicatie uit op verschillende vlakken, zowel online en offline, en dat op een duurzame, professionele manier.

Maarten en Phebe van Accolade
Maarten Debie

Maarten Debie

Zaakvoerder

Naast zijn drukke professionele leven en tweede bedrijf Nimavert dat meelwormen in voeding verwerkt, houdt Maarten ook van sport. Tijdens de week vind je hem in loopoutfit, op zondag zit hij steevast op de koersfiets en bij familie.

Als we Maarten in drie woorden beschrijven, dan zeggen we: ondernemend, sportief en (flauwe) grapjas.

Greet Lannoo

Greet Lannoo

Administratie / Facturatie

Wist je dat Greet dikwijls maar liefst een halfuur elektrisch fietst naar ons kantoor? Daarnaast werkt ze ook nog thuis mee in het landbouwbedrijf van haar man. Kortom, stilzitten staat niet in haar woordenboek.
 

Als we Greet in drie woorden beschrijven, dan zeggen we: zorgzaam, toegewijd en een rasechte doorzetter.

Margot Nuyttens

Margot Nuyttens

Online Marketeer / Grafisch ontwerpster

Margot is onze jongste collega en houdt van alles dat te maken heeft met sociale media, marketing en grafische vormgeving. Ze versterkt ons team met nieuwe inzichten en volgt de trends nauwgezet voor ons op.

Als we Margot in drie woorden beschrijven, dan zeggen we: leergierig, enthousiast en goedlachs.

julien

Julien Debruxelles

Vertaler / Proeflezer

Julien is onze interne, Franstalige vertaler. Hij studeerde aan de universiteit van Mons en Vigo (Spanje) en vertaalt vanuit het Engels, Spaans en Nederlands naar het Frans. Julien koos voor Accolade omdat hij heel graag West-Vlaams zou leren (grapje!).

Als we Julien in drie woorden beschrijven, dan zeggen we: talenknobbel, sportief en gemotiveerd.

liese

Liese Declerck

Copywriter

Onze goedlachse Liese houdt van schrijven, fotografie, lekker eten … en bier! Daarnaast krijgt ze energie van tijd doorbrengen met vrienden en een goed gezelschapsspel. Ze koos voor Accolade omwille van het jonge, dynamische team en de kansen om jezelf verder te ontwikkelen.  

Als we Liese in drie woorden beschrijven, dan zeggen we: goedgeluimd, enthousiast en rechtuit. 

flore

Flore D'haene

Copywriter

Dit is Flore, één van onze copywriters! Haar talenopleiding en haar achtergrond in internal sales maken van haar een ideaal klankbord om tot een sterke tekst te komen. Ze houdt van lezen, uitstapjes maken met vrienden of familie en knuffelen met haar zoontje Oscar. 

Als we Flore in drie woorden beschrijven, dan zeggen we: vrolijk, nauwkeurig en zorgzaam.

valentine

Valentine Hoste

Projectmanager

Valentine zorgt ervoor dat onze vertaalprojecten tot in de puntjes afgewerkt zijn. Dankzij haar opleidingen office management en event en project management heeft ze bedrijfskennis én mensenkennis. In haar vrije tijd houdt ze van spelen met haar hondje Frey, lekker eten en drinken en naar zee gaan.

Als we Valentine in drie woorden beschrijven, dan zeggen we: sympathiek, gedreven en sociaal.

Woordenboeken vertaalbureau Accolade
Onze waarden

Een doordachte communicatiestrategie, zowel online als offline

Sterke, wervende teksten geschreven voor jouw doelpubliek

Oog voor detail en veel zin voor creativiteit

Teksten waar jij je 100% goed bij voelt

Toegankelijk, open voor feedback en pas tevreden wanneer jij dat ook bent