Uw tekst controleren? Met veel plezier!

Uit een onderzoek van Taalunie is gebleken dat 9 op de 10 geen taal- en spelfouten wil zien op een website. Met andere woorden, 90% van uw klanten zou er zwaar aan tillen mocht u een fout maken. Hieruit blijkt het belang van tekstcontrole of tekstcorrectie. Laat uw proefdrukken en teksten verbeteren op fouten en verlies minder potentiële klanten.

Is het nu ‘zich overslapen’ of ‘zich verslapen’? Schrijf je ‘ervan op aankunnen’ ‘ervanop aan kunnen’ of ‘ervan op aan kunnen’? Iedereen twijfelt wel eens, behalve onze professionals. Zij controleren uw teksten en leveren ze foutloos af.

Ook teksten van goede kwaliteit nemen wij graag onder de loep om ze nóg wervender en pittiger te maken. Daarbij zorgen we niet alleen voor perfect Nederlands, maar ook voor een samenhangende tekst die de schrijfstijl en terminologie van uw bedrijf respecteert.

Wilt u een proefdruk van uw flyer, folder of uitnodiging laten nalezen door een taalprofessional? Stuur gerust het InDesign- of pdf-bestand naar ons door voordat u groen licht geeft aan uw drukker. Wij zetten de laatste puntjes op de i.

Wij verbeteren zowel uw Nederlandse teksten als teksten in een vreemde taal. Wanneer deze door een native speaker werden geschreven of vertaald, kunnen wij een woordprijs hanteren. Werden de teksten echter door een niet-moedertaalspreker opgesteld, dan zijn wij genoodzaakt een uurtarief voor tekstrevisie toe te passen. Om dit te vermijden, kunt u uw teksten gewoon door ons laten vertalen. Zo bent u zeker dat u meteen een correcte tekst in handen krijgt aan een betaalbare prijs. 

Accolade
Language
Services

  • Idiomatische teksten uit de pen van een native speaker
  • Een grondige kwaliteitscontrole door een tweede professionele vertaler/copywriter
  • Correcte en goed opgebouwde teksten voor een sterk imago
  • Een transparante en duidelijke prijsbepaling
  • Ruimte voor overleg, vragen en antwoorden tijdens het vertaal- of schrijfproces