Teksten vertalen is geen machinewerk

Toch levert Accolade professionele vertalingen aan de lopende band. Dankzij ons internationale team van vertalers hebben wij voor elke tekst de juiste persoon in huis. Uiteraard houden we rekening met het onderwerp van de tekst en specialisaties. Zo bieden wij niet alleen algemene vertalingen aan, maar ook medische, technische, financiële en SEO-vertalingen. En dat is nog maar een greep uit ons aanbod. Ook voor juridischebeëdigde en gelegaliseerde vertalingen kunnen wij u helpen.

Zonder uitzondering worden alle teksten vertaald bij ons naar de moedertaal. Met andere woorden, het is een native speaker die uw tekst grondig onder de loep neemt en elk begrip en nuance idiomatisch uitdrukt in zijn moedertaal. Zo wordt een Nederlandse vertaling altijd uitgevoerd door een Nederlandstalige vertaler. Een vertaler zal nooit naar één van zijn vreemde talen een tekst vertalen. Dat geldt bij Accolade voor alle talen.

Na vertaling wordt de tekst gereviseerd door een proeflezer. Hiervoor doen we een beroep op een tweede vertaler die de brontekst met de doeltekst vergelijkt en controleert of alle betekenissen correct zijn vertaald in de doeltaal.

Door twee professionals in te schakelen voor uw vertaling, zijn wij in staat keer op keer kwaliteitsvolle vertalingen op te leveren. Dit in combinatie met onze snelle, stipte service maakt van ons de perfecte partner voor al uw (ver)taalwerk!

 

Bekijk enkele van onze referenties:

 

Accolade
Language
Services

  • Idiomatische teksten uit de pen van een native speaker
  • Een grondige kwaliteitscontrole door een tweede professionele vertaler/copywriter
  • Correcte en goed opgebouwde teksten voor een sterk imago
  • Een transparante en duidelijke prijsbepaling
  • Ruimte voor overleg, vragen en antwoorden tijdens het vertaal- of schrijfproces