Aller au contenu principal
banner

Speaking your language

Team accolade, aangenaam!

Je wil jouw ideale klant bereiken en overtuigen, maar je hebt geen tijd? Of je bent op zoek naar een betrouwbare partner om jouw communicatie onder handen te nemen en zo jouw klantenbestand uit te breiden? Samen maken wij jouw (meertalige) communicatie toegankelijk. Met sterke copywriting, foutloze vertalingen en doordachte marketing gaat ons enthousiaste team dagelijks aan de slag. Klaar om op te vallen tussen de concurrentie?

Copywriting, vertalingen en marketing, het trio dat jouw communicatie succesvol maakt

Wij spreken jouw taal. Daarvoor schakelen we snel, werken we transparant en denken we strategisch met je mee. Op een creatieve, correcte en professionele manier brengen we jouw woorden samen tot een glasheldere tekst en vertalen we die foutloos naar alle talen. Op zoek naar een partner voor een doelgericht marketingplan? Met plezier werken we creatieve content en advertenties voor je uit in een heldere strategie. En dat enkel en alleen omdat wij het beste willen voor jou, zijt maar zeker!  

Wij verbinden wat bij elkaar hoort

Een accolade is een teken dat aangeeft wat samen hoort. In de muziek verbindt een accolade twee of meer regels met elkaar. En dat is ook wat wij doen. Wij verbinden wat bij elkaar hoort. Jouw doelgroep aan jouw merk. De gepaste tools aan de juiste klanten. De juiste marketingaanpak aan de beste resultaten. De vlotste vertalers aan de gepaste teksten. De meest geschikte combinatie van woorden en zinnen aan het bijhorende verhaal.

Benieuwd hoe wij verbinden wat bij elkaar hoort?

Getuigenis

Cases