Skip to main content

Van vertaalbureau naar communicatiebureau

Accolade werd opgericht in 1991 als vertaalbureau pur sang. De focus lag maar op één ding: foutloze, snelle vertalingen. Doorheen de jaren evolueerden we steeds meer tot een volwaardige partner voor bedrijven op vlak van vertalingen, copywriting en online marketing. Met een gedreven team van copywriters en marketeers, wilden we met Accolade de digitale aanwezigheid van bedrijven versterken.

CreaThing en studio Roger

De laatste jaren merkten we steeds meer de nood van onze klanten aan strak web development en uniek webdesign. Wanneer zaakvoerder Maarten Debie in contact kwam met Ruth Ameel, big chief van webbureau Creathing, volgde al snel een bundeling van hun krachten. En zo werd studio Roger geboren: een full-service communicatiebureau. Met vlijmscherpe copy, doordachte marketing, websites, webapplicaties en animaties op maat, willen de Rogers jouw online omgeving visueler, beter én efficiënter maken.

Terug naar onze roots

Met Accolade by studio Roger gaan we terug naar waar het allemaal begon: vertalingen. Het creatieve geweld gaat zijn gang bij studio Roger, wij ontfermen ons over foutloze vertalingen. Al meer dan 30 jaar leveren wij foutloze, genuanceerde vertalingen aan bedrijven in verschillende sectoren. We bouwden doorheen de jaren een ruim netwerk op van professionele vertalers en revisoren, die jouw teksten met de nodige precisie onder handen nemen. Zo ben je zeker van de nodige kennis en expertise.