Skip to main content

Teksten vertalen van en naar alle talen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau dat snel kan schakelen? Je hebt ons gevonden!

Of je nu nood hebt aan een Bulgaarse, Franse, Chinese of Engelse vertaling, wij weten er wel weg mee. We beschikken over een deskundig internationaal team en houden altijd rekening met het onderwerp van de tekst en de specialisaties van de vertalers. Zo vinden we voor elke tekst de geschikte professionele vertaler.

Hoe wij werken? Foutloos en toegankelijk. Voor iedereen. In alle talen.

Vertaling door een native speaker

We zijn absoluut geen moeilijke mensen. Maar als het op vertalingen aankomt, staan we echt op onze strepen, want just is just. Omdat elke taal zijn eigenheden heeft, vertalen al onze vertalers alleen naar hun moedertaal. Zo gaat er geen enkele nuance verloren.

Voor alle opdrachten stellen we ook een proeflezer aan. Die vergelijkt de brontekst nog eens met de vertaling en gaat na of alles helemaal correct is. Dankzij de expertise van twee professionals uit ons netwerk garanderen we kwaliteit. Klinkt goed? Het wordt nog beter …

Vertalen, hoe snel kan dat eigenlijk?

Erg snel! Wanneer je ons tijdens de werkuren contacteert, beantwoorden we je aanvraag binnen de twee uur. Voor de vertaling zelf mag je rekenen op minstens 500 woorden per dag.

Alles wat we schrijven is een vertaling

Ja, echt alles! Een vertaling van jouw gedachten, van jouw merk, van jouw bedrijf, van jouw tekst. Een foutloze en kwaliteitsvolle vertaling nodig?

Inspiratie nodig voor vertalingen?

Blog

Automatische vertaaldiensten kunnen perfect losse woorden vertalen. Voor langere teksten schakel je een professionele vertaler in. Waarom? Dat lees je hier.
Vaak worden vertalingen beschouwd als een noodzakelijk kwaad, terwijl het een heel goede tool kan zijn om een grotere doelgroep te bereiken.
Vertalingen van geboorteaktes, diploma’s en andere officiële documenten moeten gelegaliseerd worden door de vertaler en de rechtbank. Pas dan zijn ze rechtsgeldig.