Overslaan en naar de inhoud gaan
banner

Speaking your language

Team accolade, aangenaam!

Je wil jouw ideale klant bereiken en overtuigen, maar je hebt geen tijd? Of je bent op zoek naar een betrouwbare partner om jouw communicatie onder handen te nemen en zo jouw klantenbestand uit te breiden? Samen maken wij jouw (meertalige) communicatie toegankelijk. Met sterke copywriting, foutloze vertalingen en doordachte marketing gaat ons enthousiaste team dagelijks aan de slag. Klaar om op te vallen tussen de concurrentie?

Copywriting, vertalingen en marketing, het trio dat jouw communicatie succesvol maakt

Wij spreken jouw taal. Daarvoor schakelen we snel, werken we transparant en denken we strategisch met je mee. Op een creatieve, correcte en professionele manier brengen we jouw woorden samen tot een glasheldere tekst en vertalen we die foutloos naar alle talen. Op zoek naar een partner voor een doelgericht marketingplan? Met plezier werken we creatieve content en advertenties voor je uit in een heldere strategie. En dat enkel en alleen omdat wij het beste willen voor jou, zijt maar zeker!  

Wij verbinden wat bij elkaar hoort

Een accolade is een teken dat aangeeft wat samen hoort. In de muziek verbindt een accolade twee of meer regels met elkaar. En dat is ook wat wij doen. Wij verbinden wat bij elkaar hoort. Jouw doelgroep aan jouw merk. De gepaste tools aan de juiste klanten. De juiste marketingaanpak aan de beste resultaten. De vlotste vertalers aan de gepaste teksten. De meest geschikte combinatie van woorden en zinnen aan het bijhorende verhaal.

Benieuwd hoe wij verbinden wat bij elkaar hoort?

Getuigenis

Philippe Opsomer
Meutabel
Ik vind de samenwerking met Accolade oprecht goed. De content die jullie opmaken is to-the-point en niet de langdradig. Verder verloopt alles ook professioneel.

Cases

De groep Baucotech is een internationale speler met uiteenlopende activiteiten binnen de weeg-, voedings- en verpakkingsindustrie. De groep streeft ernaar om toegevoegde waarde te creëren voor hun klanten en biedt oplossingen, producten en diensten aan voor kleine, middelgrote ondernemingen en multinationals.
Faliekaasje verwent haar klanten met hemels lekkers! Van overheerlijke gerijpte kazen tot ontbijten aan huis en een foodtrailer in Amerikaans thema. Faliekaasje vindt kwaliteit en versheid enorm belangrijk en dat is duidelijk zichtbaar aan de prachtige gerechtjes, kaasplanken, tapasschotels, ontbijten en geschenkmanden die met liefde samengesteld worden. Bovendien kan je hun foodtrailer inhuren op al jouw feestjes.
Florals kiest de perfecte accessoires en aankleding voor allerlei events. Verse bloemen, droogbloemen of een combinatie van beide? Zowel voor bruidsparen, ondernemers als event- en weddingplanners is Florals ontzorgende en meedenkende partner van begin tot eind. Het perfecte plaatje al in gedachten, of laat je hen een volledig concept uitwerken? Alles is mogelijk.