Overslaan en naar de inhoud gaan

Vertaling van creatieve teksten

Heb je een boek geschreven en ben je op zoek naar een professionele vertaler om jouw meesterwerk in het buitenland op de markt te brengen? Of wil je jouw wervende website vlot naar meerdere talen laten vertalen? Dan zit je goed bij ons. Onze creatieve vertalers hebben alles in huis om jouw tekst correct te vertalen én daarbij de woordspelingen en spitsvondigheden van de brontekst te behouden. Ze vertalen enkel naar hun moedertaal en een deskundige proeflezer leest alles nog eens na.

stars 4,8/5 review score
Image

Marketingteksten laten vertalen

Wanneer je een website of een brochure wil laten vertalen, is het natuurlijk de bedoeling dat de tone of voice van jouw teksten dezelfde blijft. Wanneer mogelijk schakelen we vertalers in die ook ervaring met copywriting hebben. Die vertalen sowieso enkel naar hun eigen moedertaal. Zo kan je gerust zijn dat je anderstalige publiek zich aangesproken voelt, exact op de manier die jij voor ogen hebt.

Creatieve vertalingen aan eerlijke prijzen

Een creatieve vertaling is vaak iets uitgebreider en specifieker dan andere vertalingen. No worries, onze prijzen zijn eerlijk en onze vertalingen zijn hun geld waard.

Benieuwd naar onze foutloze vindingrijkheid? We helpen je snel (én met plezier!) verder.

Blog