Overslaan en naar de inhoud gaan

Machinevertaling met menselijke revisie

Zoek je budgetvriendelijke vertalingen die niet moeten inboeten aan kwaliteit? Dan is de Essential formule misschien wel de oplossing voor jou. We maken gebruik van PEMT, wat Post-Editing Machine Translation betekent. Dit betekent dat we jouw tekst vertalen met een machine, waarna een native vertaler de tekst zorgvuldig reviseert en perfectioneert. Een uitstekend alternatief als je snel en goedkoop hoge kwaliteit vertalingen nodig hebt.

stars 4,8/5 review score
Image

Interesse in een budgetvriendelijke machinevertaling
mét menselijke revisie?

Stuur ons onderstaande offerte, we contacteren je zo spoedig mogelijk

Wat zijn de voordelen van machinevertalingen met revisie?

Kwaliteit blijft

Kwaliteit blijft altijd onze prioriteit. Door nauwkeurige post-editing door ervaren, native vertalers wordt de kwaliteit van de eindvertaling gewaarborgd. Dat zorgt ervoor dat de uiteindelijke tekst niet alleen correct is, maar ook de juiste toon en nuance behoudt.

Snelheid

PEMT bespaart tijd. De initiële machinevertaling kan snel grote hoeveelheden tekst verwerken. Dat maakt het ideaal voor projecten met strakke deadlines.

Kostenefficiënt

PEMT is kosteneffectiever dan volledige menselijke vertalingen. Dit komt omdat de machinale voorvertaling de tijd die vertalers nodig hebben voor hun werk reduceert.

Wanneer kiezen voor machinevertalingen met revisie?

PEMT is een uitstekende keuze voor grote volumes teksten waar snelheid en budget prioriteit hebben. Daarnaast is het ook geschikt voor teksten die weinig nuance en context vragen. Denk maar aan:

  • Standaard blogs
  • Handleidingen
  • Nieuwberichten
  • Technische fiches
  • Persberichten