Overslaan en naar de inhoud gaan

Cases

De groep Baucotech is een internationale speler met uiteenlopende activiteiten binnen de weeg-, voedings- en verpakkingsindustrie. De groep streeft ernaar om toegevoegde waarde te creëren voor hun klanten en biedt oplossingen, producten en diensten aan voor kleine, middelgrote ondernemingen en multinationals.
Faliekaasje verwent haar klanten met hemels lekkers! Van overheerlijke gerijpte kazen tot ontbijten aan huis en een foodtrailer in Amerikaans thema. Faliekaasje vindt kwaliteit en versheid enorm belangrijk en dat is duidelijk zichtbaar aan de prachtige gerechtjes, kaasplanken, tapasschotels, ontbijten en geschenkmanden die met liefde samengesteld worden. Bovendien kan je hun foodtrailer inhuren op al jouw feestjes.
Florals kiest de perfecte accessoires en aankleding voor allerlei events. Verse bloemen, droogbloemen of een combinatie van beide? Zowel voor bruidsparen, ondernemers als event- en weddingplanners is Florals ontzorgende en meedenkende partner van begin tot eind. Het perfecte plaatje al in gedachten, of laat je hen een volledig concept uitwerken? Alles is mogelijk.
GC Dental Benelux organiseert cursussen voor mondzorgprofessionals. En dat zowel in het Nederlands, Frans en Engels.
Het team van Accountantskantoor Van den Daele is gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Ze helpen ondernemers om de cijfers van hun zaak te interpreteren en om gegronde beslissingen te nemen.
VDS Premix produceert al jaar en dag premixen en additieven op maat en is wereldwijd actief. Ze verlenen professioneel advies aan voerproducenten in veeteelt en aquacultuur. Verder staan ze voederfabrieken en hun klanten bij met diepgaande expertise op het vlak van nutritie. We werkten mee aan hun websiteteksten, schrijven maandelijks een blog, stellen content calendars op, zorgen voor vertalingen en staan in voor de rapportering van advertenties op hun social mediakanalen.